vrijdag 4 juni 2010

BLOGHOP !!!!!

On the Scrappassion challenge blog we have organised a bloghop. Sorry ladies... it is only in dutch ! But I really hope a lot of you will join. The prices are amazing !! This is the message that is published on the blog... so hope over to Scrappassion blog and join !!! It will be fun.
Als CT hebben we talloze leuke ideetjes bedacht voor de komende tijd en zelfs voor volgend jaar hebben we iets in petto dat zeker zal aanspreken. Maar zover is het nog niet!
 We gaan BLOGHOPPEN!

Allebei onze sponsors, De Scrapheap en Dolls and Decorations hebben beiden een waanzinnig groot pakket aan ons beschikbaar gesteld hiervoor. Daarvoor zijn wij uitermate blij en bedanken we hen dan ook zeer.
Wat moet je doen!

  • Wordt VOLGER van Scrappassion!
  • Zet onderaan dit bericht je reactie op deze onwijs leuke actie met in je bericht duidelijk je URL VAN JE EIGEN BLOG!
  • Maak op je eigen blog een bericht aan met daarin de aankondiging over de BLOGHOP bij Scrappassion, nodig mensen uit te gaan kijken en mee te doen.
  • Zet in dat bericht de volgende BLINKIES neer: een blinkie van Scrappassion, een blinkie van De Scrapheap en een blinkie van Dolls and Decorations en eventueel de foto's van de bloghop prijzen! [rechtermuisknop en dan afbeelding opslaan als...]
  • Zorg voor GOED WERKENDE LINKEN naar Scrappassion, Dolls en De Scrapheap.
  • Je kunt maar 1x je bericht plaatsen hieronder.
  • Zet je wel je bericht hieronder maar niets op je blog, of ook geen url, dan wordt je bericht verwijderd. Zonder blog kun je niet meedingen naar de pakketten.
  • Na 30 juni laten we via Random Generator 2 nummers kiezen die de prijzen winnen.
Hier de blinkies van Scrappassion en onze sponsors:


En dan nu natuurlijk de prijzen die beschikbaar worden gesteld door De Scrapheap en Dolls and Decorations!! Wij bevelen overigens allebei de winkels van harte bij jullie aan!


Dit geweldige stempelpakket en hierbij komt nog een nieuwe cardkit waarvan nu nog niet bekend is hoe die eruit ziet, dus dat blijft een verrassing!


Een volledig paperpack en embellishments van Basic Grey Capella.

De waarde van elk pakket is € 45,=!!! Dat lijkt ons genoeg reden om mee te doen aan deze waanzinnige bloghop!

Wij hopen dat jullie net zo enthousiast zijn als wij en onze sponsors.

2 opmerkingen:

Ria zei

hihihi je moet alleen even veranderen dat laatste ...van ik doe er nog een prijs bij als we over de 150 volgers gaan, die ik is Ria natuurlijk :D

Mariska W. zei

Whahahahahah... dat is waar... ga ik gelijk ff doen.. ik ben ook zo een muts !!!