dinsdag 1 februari 2011

Great Event en new Challenge

Hello to all..

Sorry for this.. but I have to blog in dutch today because of this great Event Scrappassion is going to have for Pink Ribbon !!!!!!!

Dit is de tekst die op het blog van Scrappassion staat...

Wat gaan wij doen als Scrappassion Challenge Blog? Pak je agenda en reserveer ZONDAG 2 OKTOBER 2011. Op deze dag zul je de mogelijkheid krijgen om een hartstikke gave workshop te volgen in een prachtige accomodatie, een geweldige lunch, een goodiebag, een make and take, heerlijk kunnen winkelen bij 2 geweldige winkels die op de locatie zelfs een pinautomaat bij zich hebben en als klap op de vuurpijl via lootjes die je daar kunt kopen, kans maken op werkelijk GEWELDIGE prijzen!!!
Alle inkomsten worden na aftrek van de gemaakte onkosten gedoneerd aan PINK RIBBON.
Voor veel en veel meer informatie, dan willen wij je graag verwijzen naar het speciale EVENT BLOG van SCRAPPASSION. Hierop vind je sneaks en heel heel veel informatie. Wees er snel bij, want vol is echt vol!!!! Wij rekenen op de steun van vrouwen die scrappen!
Ga snel kijken en help ons deze dag een succes te maken voor iedereen maar vooral ook voor Pink Ribbon. Er staan echt super leuke dingen op het programma.. dus ga snel naar het event blog. Een hele dag gezellig beppen en scrappen met anderen die hetzelfde zo leuk vinden als jij..en je steunt het goede doel.

Nu naar de challenge van februari. Bescrap een pot.. niet een hele moeilijke challenge. .maar wel een hele leuke. Hoop dat jullie allemaal mee doen.. want in januari waren niet met heel veel !!!! Het zou zo leuk zijn nu de rust weer in terug gekeerd in veel huizen dat iedereen lekker een pot gaat scrappen.. of meerdere potjes.. dat mag natuurlijk ook altijd !

Hier is mijn uitwerking van deze maand :

6 opmerkingen:

Marian zei

Wow wat een mooie pot zeg! Ziet er super gaaf uit met die vlinders en bloemen. Prachtige kleuren!
Groetjes, Marian.

Ria zei

hele gave pot heb je gemaakt Maris!!!

Hanneke zei

Ik vind hem zo leuk Maris, kom er nu wel achter dat ik vergeten ben de mijne te posten!!

Ilonka zei

je pot helemaal geweldig! xxx

Nicky zei

superleuke pot geworden mariska!

Gwendolyn zei

Je pot is top!!!!!! Enne heb zin in het event, wordt helemaal geweldig!

Liefs Gwendolyn