zondag 10 januari 2010

Fabian op reis.. twee nieuwe lootjes
Het is hier heel rustig in huis. Fabian is met opa en oma op reis. Nu kan het nog een keer .. want volgend jaar is hij leerplichtig. Dan kan ie niet zo maar meer weg. Dit doen ze al drie jaar. Het is wel raar hoor. Ik vindt het normaal altijd ff lekker als ie weg is en ik even mijn gang kan gaan. .nu.. nu is het stil in huis. Je bent gewendt dat iemand achter je aanloopt en altijd wat van je wil. Ik wil van alles doen.. maar er komt niets uit mijn handen.
Hij heeft een fototoestel mee.. dus ben heel benieuwd wat voor een foto's hij woensdag daar op heeft staan. Ze hadden net gebeld dat ze er zijn en dat er heel veel sneeuw ligt. Dat ligt hier natuurlijk ook .. maar minder als daar. Hij was helemaal hyper. Mijn kleine moppie.

Heb ook weer wat lootjes gemaakt. Eigenlijk drie. .maar een kan ik niet laten zien.. die is voor een secret scraplift. Ben met allemaal tevreden.
Het papier van de Smile lo had ik al een poosje liggen.. vond het zo super bij de foto passen.. nu kwam er eindelijk toe het te gebruiken. Het andere papier had ik pas nieuw gekocht. Is van We R Memory Keepers.. hebben vaak super papier.

2 opmerkingen:

ScrapEnjoy zei

schattige lootjes en je hebt mooi papier gebruikt meis...en die glimlach van je zoon, die brengt een smile op mijn gezicht....super

scraplouise zei

was aan het googelen op internet om inspiratie op te doen en kwam zo op je blog terecht, wat een prachtige LO's heb je gemaakt echt Super, ik heb weer inspiratie genoeg hoor, dank je wel.

gr.louise