maandag 17 augustus 2009

Terug van vakantie

Even een kleine impressie van onze heerlijke vakantie in Oostenrijk de laatste drie weken. Het was echt super lekker. We hebben heel veel mooi weer gehad en konden gewoon iedere dag lekker buiten zijn. Dat is toch het allerlekkerste in de vakantie. De rust die we de eerste 11 dagen hadden was super. Fabian heerlijk rond kachelen op de boerderij genietend van alles wat er te doen is. Er werden in deze tijd zelfs drie kalfjes geboren. Voor Fabian natuurlijk helemaal je van het. Hij bleef maar naar de stal lopen !!










Ook eindelijk eens een leuke foto van Fabian en mij gemaakt.. dat gebeurd ook nooit. Ga tenslotte niet zo heel graag op de foto. Snel bestellen kan ik er lekker mee gaan scrappen.. er zijn zoveel leuke foto's bij.. maar ook mooie die ik echt wil gaan doen. Heb er nu al zin in en mijn handen jeuken.
Jammer dat het alweer voorbij is..maar we hebben weer een leuke drie weken om op terug te kijken.

2 opmerkingen:

jacqueline zei

Prachtige fotos Mariska.
Die bergen bij dat meer....wowwww.
FIjn dat jullie zo tot rust zijn gekomen.
Kan me voorstellen dat je snel hoopt dat je fotos er zijn want van zulke mooie foto's moet je toch ook wel erg veel inspiratie krijgen!!!

Groetjes Jacqueine

Monique zei

Zitten echt leuke foto's bij, snap dat je zin hebt om die eens fijn te scrappen, fijn dat je een leuke vakantie hebt gehad.

groeten monique