donderdag 31 december 2009

In 't bosIk ben weer een beetje op dreef.. het lukt me weer steeds beter. Dus ga ik ook weer vaker lekker aan de scrap. Het is zo vervelend als je wilt en het niet lukt. Gewoon omdat ik dan zin heb.. en er wil niets.
Dit zijn nog foto's van vorig jaar toen we lekker aan de wandel waren in het bos. Het werd nu toch weleens tijd daar wat mee te doen.

Vandaag is de laatste dag van 2009. Jeetje wat is dat jaar hard gegaan. Gelukkig zijn we hem zonder al te veel kleerscheuren doorgekomen. Hopelijk wordt 2010 net zo een jaar.
Het begin wordt voor ons in ieder geval leuk. We hebben namelijk gisteren een nieuwe auto gekocht. Een hele nieuwe !! Voor het eerst. We hebben een Kia Ceed SW gekocht. Echt een super auto. Hij wordt pas in febrauri geleverd.. duurt dus nog wel even maar goed.. wat in het vat zit.

Vanaf maandag hebben we ook ineens een schoolgaand kind. Dat zal ook wel even wennen worden. Ik hoop dat ie zijn draai goed gaat vinden. Leuke vriendjes vindt en het naar zijn zin heeft.

maandag 21 december 2009

Lang niets gezien.. hier dan toch weer

Inspiratie was de laatste tijd echt ver te zoeken.. maar geloof dat het wel een beetje terug komt. Over de solex lo ben ik niet helemaal tevreden.. maar daar ben ik weer mee begonnen. Hopelijk komt het weer terug.. heb nog een challenge te maken.. en dat wil maar niet lukken. Geen idee wat ik moet maken.
Niet veel tekst vandaag.. gewoon niet veel te melden.. ben blij dat ik morgen niet hoef te werken.. met al die sneeuw is het gewoon niet grappig om te rijden.
Vanavond is Jurgen weg met zijn werk.. hoop dat ie goed en veilig naar huis komt.. he tis gelukkig niet zo ver.

vrijdag 4 december 2009

Vintage pogingIedereen om me heen doen pogingen om vintage te scrappen.. vindt dat erg mooi. Dus.. besloot ook eens een poging te doen. Weet niet of ik het echt vintage geworden vindt.. maar vindt hem wel geslaag.
Heb eens een keer hidden journaling gedaan. Weer eens wat anders. Niet dat het echt geheim is.. maar vond het mooier zo.
Fabian had dat weekend de trein van school mee om hem een keer extra schoon te maken ivm de mexicaanse griep. Hij vond dat natuurlijk helemaal super.. en heeft het hele weekend met de trein gespeeld. Daar gaat de journaling over.